­čÜŤ Brezpla─Źna dostav ob nakupu nad 35 EUR.

Splošni pogoji

Splošni pogoji so namenjeni seznanitvi kupcev z osnovnimi pogoji in postopki nakupa v spletni trgovini Ovitki.si

S spletno trgovino upravlja 
RANKO RAILI─ć S.P.
Sul─Źja ulica 22,
1000 Ljubljana

Dav─Źna: 41146719

 

Prodaja in dostava blaga je mo┼żna na ozemlju Republike Slovenije.

Ob registraciji v spletni trgovini obiskovalec pridobi uporabni┼íko ime in geslo, ki si ga sam izbere. Uporabni┼íko ime in geslo uporabnika nedvoumno dolo─Źata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

 

ODPOSLANO TAKOJ!
Vsi naro─Źeni artikli, so kurirski slu┼żbi GLS ali Po┼íti Slovenije oddani ┼íe isti delovni dan ali drugi delovni dan po odaji naro─Źila (odvisno od ─Źasa oddaje naro─Źila).┬á Za morebitne zamude GLS Slovenija ali Po┼íte Slovenija pri dostavi na va┼í naslov ne odgovarjamo.

Dostopnost informacij
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
ÔÇô identiteto podjetja (ime in sede┼ż podjetja, ┼ítevilka registra),
ÔÇô kontaktne podatke, ki uporabniku omogo─Źajo hitro in u─Źinkovito komunikacijo (e-po┼íta, telefon),
ÔÇô bistvene zna─Źilnosti blaga oziroma storitev (vklju─Źno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
ÔÇô dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
ÔÇô pogoje dostave artiklov ali izvr┼íitve storitve (na─Źin, kraj in rok dostave),
ÔÇô vse cene morajo biti jasno in nedvoumno dolo─Źene in razvidno mora biti prikazano, ali ┼że vsebujejo davke in stro┼íke prevoza,
ÔÇô na─Źin pla─Źila in dostave,
ÔÇô ─Źasovno veljavnost ponudbe,
ÔÇô rok, v katerem je ┼íe mo┼żno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, ─Źe in koliko stane kupca vra─Źilo artikla,
ÔÇô pojasnilo postopka ob prito┼żbi, vklju─Źno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali slu┼żbi za stike s kupci.

 

Naro─Źanje
Naro─Źanje poteka po internetu 24 ur na dan, vse dni v letu. Kupec izbira in naro─Źi izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini. Naro─Źila sprejemamo preko nakupa v spletni trgovini ali po e-po┼íti info@ovitki.si

Naro─Źila po e-po┼íti info@ovitki.si morajo nujno vsebovati: ime in priimek naslovnika/pla─Źnika, ulico, po┼ítno ┼ítevilko in kraj, kontaktno telefonsko ┼ítevilko in e-naslov, ime artikla in ostale potrebne specifikacije kot so barva, velikost in drugo.

Po oddaji naro─Źila v spletni trgovini ali po e-po┼íti kupec prejme obvestilo po elektronski po┼íti, da je naro─Źilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in koli─Źine, ki jih je kupec izbral. Sprejeta naro─Źila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana. V primeru, da ┼żelite odstopiti od naro─Źila, nas prosim obvestite v najkasneje treh urah po oddaji naro─Źila, na elektronsko po┼íto info@ovitki.si

Spletna trgovina Ovitki.si si pridr┼żuje pravico, da lahko zavrne naro─Źilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in s podatki, s katerimi razpolaga, ne more izvesti. V kolikor bi kupec ┼że pla─Źal po predra─Źunu, mu v tem primeru vso kupnino vklju─Źno s stro┼íki dostave naka┼żemo naslednji delovni dan.

Vse slike produktov na spletni trgovini Ovitki.si so simboli─Źne in lahko pride do manj┼íih barvnih izstopanj (zaradi kota slikanja, svetlobe, tipa naprave, iz katere dostopate,ÔÇŽ).

 

Na─Źini pla─Źila
Ponudnik omogo─Źa naslednje na─Źine pla─Źila:

ÔÇô┬áz nakazilom na ra─Źun upravitelja po ponudbi/predra─Źunu; v primeru pla─Źila na TRR, boste ob nakupu prejeli obvestilo z vsemi ustreznimi podatki o ra─Źunu, kamor je potrebno opraviti nakazilo. Dokler ne dobite elektronskega sporo─Źila, ne nakazujte kupnine,

ÔÇô preko sistema PayPal,

ÔÇô preko sistema Stripe za pla─Źilo s kreditnimi karticami.

 

Cene
Vse cene izdelkov so ozna─Źene v evrih (EUR) in ne vsebujejo DDV-ja, saj nismo dav─Źni zavezanec. Ozna─Źene cene veljajo v trenutku oddaje naro─Źila in veljajo do dne objave novega cenika. Cene veljajo samo za nakup v spletni trgovini Ovitki.si.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naro─Źilo (kupec prejme elektronsko sporo─Źilo). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Ponudnik ÔÇô spletna trgovina Ovitki.si sku┼ía ─Źim bolje skrbeti za a┼żurnost in pravilnost podatkov, ki so navedeni na spletu. Kljub temu pa se lastnosti artiklov, dobavni rok in cena spreminjajo, tako da obstaja minimalna mo┼żnost, da ponudnik ne utegne so─Źasno s spremembo popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru se kupca obvesti o spremembah ter omogo─Źi preklic ali zamenjavo naro─Źenega artikla.

Kupec ima pravico, da v 30 dneh od prevzema blaga prodajalcu sporo─Źi (na kontaktni e-naslov info@ovitki.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odlo─Źitev. Edini stro┼íek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je stro┼íek vra─Źila blaga. Enako velja v primeru uveljavljanja garancije. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 15 dni od sporo─Źila o odstopu od pogodbe. Prejeto blago mora vrniti nepo┼íkodovano (neno┼íen izdelek), v nespremenjeni koli─Źini in v originalni embala┼żi, razen ─Źe je blago uni─Źeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova koli─Źina zmanj┼íala, ne da bi bil za to kriv potro┼ínik.

Ponudnik ni dol┼żan sprejeti po┼íiljk z odkupnino ali po┼íiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splo┼ínim pogojem poslovanja. Po prejemu nerabljenega, nepo┼íkodovanega blaga v nespremenjeni koli─Źini in v originalni embala┼żi, vam skladno z zakonom (takoj ko je mogo─Źe, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu blaga) vrnemo opravljena pla─Źila na TRR kupca. Ob vra─Źilu blaga nam prosim posredujte tudi ra─Źun za blago in osebne podatke ter transakcijski ra─Źun kamor ┼żelite, da se vrne pla─Źilo.

 

Pre─Źrtane cene

Vse pre─Źrtane cene v spletni trgovini so priporo─Źene cene na┼íih dobaviteljev. Razen ─Źe je ob izdelku zavedeno, da gre za akcijo oziroma zni┼żanje na┼íe cene.

 

Dobavni roki

Vse po┼íiljke oddane naslednji delovni dan. V primeru pla─Źila po predra─Źunu se ┼íteje, da je do 14. ure potrjeno nakazilo na ra─Źun podjetja. Rok dobave za izdelke na zalogi je obi─Źajno 2-5 dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma dalj┼íi vas bomo o tem obvestili v 24-tih urah.

Za izdelke, ki niso na zalogi je rok dobave izjemno razli─Źen in traja od 4 dni pa do 30 dni ali izjemoma celo ve─Ź. Izdelke uva┼żamo iz Slovenije, Nem─Źije, ┼ápanije, Anglije in zaradi tega je rok dostave pri nekaterih artiklih dalj┼íi. Predlagamo, da nas pri naro─Źilu izdelkov, ki niso na zalogi kontaktirate na info@ovitki.si. Z veseljem vas bomo obvestili koliko ─Źasa je potrebno ─Źakati za ┼żeleni izdelek. Artikle po┼íiljamo po naro─Źilu.

 

Strošek dostave

Stro┼íek dostave na naslov v Republiki Sloveniji je brezpla─Źen v primeru pla─Źila preko sistema PayPal, po predra─Źunu ali s kreditnimi karticami. V primeru pla─Źila po povzetju zna┼ía stro┼íek po┼ítnine 3,9 eur.

 

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najbolj┼íih mo─Źeh trudi zagotoviti a┼żurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogo─Źil odstop od naro─Źila ali zamenjavo naro─Źenega artikla. Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napi┼íejo obiskovalci. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo o─Źitne neresnice, so zavajajo─Źa ali ┼żaljiva. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakr┼ínekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih. ─îeprav se ponudnik trudi zagotoviti natan─Źne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simboli─Źne. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti artikla. Ponudnik si prdr┼żuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakr┼íenkoli na─Źin, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

 

Prito┼żbe in spori

Ponudnik spo┼ítuje veljavno zakonodajo o varstvu potro┼ínikov. Ponudnik se po vseh mo─Źeh trudi izpolnjevati svojo dol┼żnost vzpostaviti u─Źinkovit sistem obravnavanja prito┼żb in dolo─Źiti osebo, s katero se, v primeru te┼żav, kupec lahko pove┼że telefonsko ali po elektronski po┼íti. Prito┼żba se odda prek e-po┼ítnega naslova info@ovitki.si. Postopek obravnave prito┼żbe je zaupen. Ponudnik se zaveda, da je bistvena zna─Źilnost potro┼íni┼íkega spora, vsaj kar zadeva sodno re┼íevanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stro┼íki, ki nastanejo pri re┼íevanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potro┼ínik ne spro┼żi spora pred sodi┼í─Źem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najbolj┼íih mo─Źeh, da se morebitni spori re┼íijo sporazumno.

 

Obve┼í─Źanje

Ponudnik lahko predvidoma enkrat, vendar ne ve─Ź kot dvakrat v mesecu po elektronski po┼íti svojim kupcem po┼ílje obvestilo o aktualni ponudbi. Prejemiki obvestil se od prejemanja le-teh lahko kadarkoli odjavijo preko povezave, ki je tudi del vsakega sporo─Źila. ┼Żelimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov!

Košarica

0

No products in the cart.